dvala

jag går runt som i en dvala, inte varit uppe ur sängen på dagar, jag är som en zombie, nu är jag iof på jobbet 22-05 men det beror endast på att jag var tvungen. När ska jag må bra igen? när ska jag sluta gråta? känns som aldrig, varför var det tvunget att bli så, känns helt meningslöst att leva nu. jag saknar, jag saknar så j*vla hårt.

ps. 5 avsnitt av lost sesong 5 hade släppts, alla har jag tittat på. för länge sen.

Ida - lost nörden är tillbaka.

idag skulle jag egentligen ha jobbat till 13.30- 22, men en kollega behövde vara ledig så jag jobbar istället 05- 13.45, kunde inte somna igår, så sovit typ 2 timmar, är så nervös för att försova mig att jag vaknar i panik var 15 minut. förut bad jag alltid någon chaufför ringa vid halv 5, bara för att jag skulle kunna sova lungt, sen kände jag liksom att nee äh det är ju bara mig dom ringer, dom andra klarar sig alltid upp så då borde jag det också. Nu börjar jag inte heller jobba vid 05 så ofta som förr, 2 år sedan började jag mid 05 MINST 2 dagar i veckan, vilket även ofta blev 4 dagar i veckan i ca ett års tid, under detta tid försov jag mig en gång, då kom jag 13 minuter för sent till jobbet, detta är något jag aldrig vill göra om. jag sprang som en dåre och det gick fort i kurvorna. självklart är jag inte den enda som försovit mig, alla har vi nog gjort det 1 gång var, då chaufförerna ringt och väckt oss. jag kan ju även påpeka att klart chaufföerna har försovit sig också. Vissa gör det ofta, vissa inte, en del gör det aldrig. Nu har jag blarrat bort mig en del, men jag skyller på att jag är galet trött. vid 8 tiden trodde jag att jag skulle somna sittandes rätt upp & ner, och jag lovade söt att vara vaken när han kommer hem.. detta blir svårt! får sätta mig & spela lite ps3, eller sova lite och ställa klockan så jag går upp precis innan han kommer.. det funkar ju också :)

Runt jul där nån gång beslöt sig min söta & jag att vi skulle kolla igenom alla Lost sesonger (stavas typ eh?) så vi började med att kolla igenom box 1, vilket gick ganska snabbt, har man väl börjat titta kan man inte sluta.. på nyår blev jag sjuk och totalt sängliggandes i 2 veckor ( min söta blev ganska trött på mig, jag kunde inte tvätta håret själv, han fick hjälpa mig i och ur badet, hjälpa mig från soffan till sängen och leda mig till toan, jag svimmade och jag gick själv, jag var så svag ) jag orkade knappt se på tv, men vi köpte även box 2 & 3 vilket tog typ nån månad att kolla igenom, och jag vet att när jag gick i gym, med min älskade vän Ida fanns det inget bättre än att springa upp för trapporna och disskutera gårdagens avsnitt med henne. Jag missade inte ett avsnitt och gjorde jag detta missade jag verkligen inte reprisen ( nej jag levde inte på stenåldern men att ladda hem är inte samma sak )  men sen började jag supa lite oftare, och även jobba, så sesong 4 hade jag inte sett ett avsnitt, och denna box köpte vi förra veckan, på bluray så bilden är kanon! nu har jag tyvärr bara 3 avsnitt kvar, som jag säkert kommer kolla på ikväll, och vad ska jag sedan göra?! skaffa mig ett liv? nej jag drömmer lost, jag lever lost, och alla dessa frågor, tankar och funderingar, jag har drömt att jag är på lost ön och ska försvara mig mot dom som kommer i fartyget typ varje natt nu, men varje gång vi ska strida så blir jag väckt av den ena eller andra, detta är mycket frustrerande. Sesong 4 innehåller mycket hopp i tiden så man får verkligen se till att hänga med, men guuuuuuuuud vad spännande det är. sesong 5 har även börjat att sändas i usa om jag inte minns fel, jag vill veta allt nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Detta blev ett ganska lång och innehålls löst inlägg, men jag är trött, och lost nörd.


Godkväll på er!

Jag sitter på jobbet, längtar hem, till min älskade pojkvän och mina käraste hundar. imorgon är jag ledig men ska rida på kvällen, vi ska hoppa och jag har en underbar häst som heter Chippen, verkligen hur mysig som helst. Just nu känner jag min verkligen kär & lycklig. jag tänker på min pojkvän, hundar & ridningen, på fredag är jag depp igen, så mycket skit nu, ähh jag vill ju inte tänka på det för då får jag en klump i magen, så jag fokuserar på min kärlek. kärlek till alla jag älskar. Puss på er!